Thursday, May 29, 2008

..jalan-jalan cari makan..

sushi king...


kami p sushi king, alamanda...p bt kaco kat sn...hahahahahha...bt malu btol ar bebudak nih...karang x pasai2 kena cop kat dahi "wanted" deq diorg cz duk bising kat kedai diorg...hahahahahhaha...tp mmg lawak ar, cm2 kejadian adeq...pasal tetinggal chopstick ar, batuk cz diorg lmbt sgt x kasi air....buruk lantak plak tuh...ishk...ishk...kanak2 ribena btol ar....


...the coast...

yum...yum...sodap...hehe...ni plak pic kat the coast...aku still p makan ngan bebudak yg buruk lantak ni jgk....hahahahahahaha.....kat cni xder ler kejadian yg cm monyet sgt, cz sume cm alim2 kucing gitu...muhahahahaha....tp 1 jer ar aku nak complaint, lampu kat meja makan dier yg tergantung tuh sejibik cm lampu polis nak soal siasat penjenayah kat balai polis...btol2 atas kepala tuhhhh.....kuning plak tuh...tetiba "ana wal blurrr"...nak je aku ckp "kelik oyak mek mu arr"...hahahhahaha....


1 comment:

mY huNny BunNy SugAr HoNEy... said...

pasni akak nak pi mkn kat situ lar... biler dah balik ganu tu, jgn lupe entry mkn2 lagi ekk...