Sunday, May 11, 2008

- weekend -

hehe...jln-jln cari makan.....yehaaaaaaaa...weekend ari2 aku n da geng kuar p kat pameran halal (mihas 2008)...sodap...sumer makanan aku rase...time mula2 smpai cm hangin 1 badan gak ar cz kitorg kena bratur pjg nak register msk....jez nak dptkan sticker...cm bratur nak msk rancangan reality tv jeq (afundi aku)...tp bl da msk dlm, hilang sumer hangin2 aku tuh...hehe....makan freee...aku rs time kuar dr keta td aku mangandung 2 bulan, tp bl kuar jeq dr mihas aku rs cm mengandung 9 bulan pon adeq...hahahaha...kenyang smpai x larat nak jalan...da ler kat tangan kitorg penuh ngan plastic bag (kt dlm nyer makanan lg)...yehaaaaa....rosak plan aku nak diet!!! ni pic yg smpt kitorg snap masa p mihas....
biler da abeh p mihas, kitorg p plak alamanda...lepak2 kat sn...kitprg smpt ar p tgk wayang citer 'speed racer'..bley tahan ar cter nyer w'pun byk guna 3D effect..hehe...tp sblom kitorg tgk cter nih, time jumaat mlm tuh kitorg da tgk citer 'ironman'...perghhhhhhh besh ar cter tuh...hehe...hero cm tua tp bley tahan encem jgk ar...bla...bla...bla... da abeh alamanda..hehe...kitorg p lepak kat dataran la pulak, nikmati angin mlm...muhahahahahaha...mmg kaki jalan btol ar minah2 nih...syok abehhhhhh!!!
sooooo...keesokannya pulak...hehe...kitorg pg minessss...jln2 cuci mata pulak...yehaaaaa.....mau nyer bengkak kaki gue!!! sonokkkkkkkk.....bli cd 2/3 kpg (over her dead body, P2 ngan cter antu mulut koyak-ntah aku luper tajuk nyer)...hehe...

5 comments:

ismaiza rahim said...

cik wan zaslida azura kita ni pakai baju baru time ni......

ismaiza rahim said...

lg satu...kami sume pregnant 2 bln time tu...hahahahh...perut bncit pasai mkn byk sgt...nak2 cik wan zaslida azura....

::azura:: said...

amoiiiiiiiii....u pon pakai baju baru!!! hahahahaahhaahah...

ciare (^^,) said...

i pon pkai baju pregnant gakkk (^_^)v

ismaiza rahim said...

mmg ar baju baru..tp at least lama skit dr u la cik wan zaslida azura...ahaks...