Monday, July 7, 2008

aku seorg guru...waaaaa!!!!

allo kengkawan...da lamer rase nyer aku x meng'update'kan aku nyer blog nih...maklumler aku ngah bt2 bz skunk nih....kpd warga PLF,bkn aku sombong xnak chat ngan korg...tp kat cni x bley chat,diorg blokkkkkkkkkk!!! mangkuk tingkat tol.....kak suli, kak suhana, kak niza,kak fiza, kak chik,cik nandre misz eu a lottt.....waaaaaaaaa...terimalah aku kembali ke PLF.....


mula2 masuk mrsm kuala berang ni aku da kena jd guru pengiring dah, kena bwk bebudak p kejohanan sukan kebangsaan kali ke-3 mrsm kat stadium baru tengganu 2, stadium sultan mizan....dari 19-23 jun 2008....ya ampun!!! rentung aku duk kat ctu,berjemur ngah panas!!!dah ler aku ni x seberape nak putih, diorg jemur plak aku kat sn 5 ari....waaaaaa....tp bkn aku sorg ar yg rentung cz ader 2 lagi guru pengiring lelaki yg pg sn...n 4 your information dua2 makhluk tuh bujangggggggggg.....yehaaaa!!!
aku bwk 20 students, 10 lelaki 10 pompuan...alhamdullillah la kan diorg ni x nakal,so sng skit nak handle....tp diorg ske buli aku, mentang2 aku sama saiz ngan diorg...waaaaaaa...jayatttttttt!!! tp yg plg best,time nak balik....u know what ader bebudak skolah (lelaki) siap bg aku flying kisz lg....hahahahaha....diorg pon igt aku students....gumbira nyer hati!!!!korg jgn jeles ek....

wit kaki buli...
ngan kontijen skolah


2 of my students-sm saiz kan...kan...!!


aku yg x berape nak tinggi...

10 comments:

SSulieana said...

k.ura..akak pun dh ada blog skrg tau...jenguklah2 ek...

tp cam best je k.ura jd cikgu..ok la tu..

ismarizan said...

Assalamualaikum,kawan.
Tahniah kerana memilih profesion guru.
bukan mudah untuk menjadi seorang guru.
perlu ada kejujuran dan keikhlasan.tak sama dengan profesion lain.

Sue@MamaMaryam said...

hahaha..ko kena beli krim pemutih la pasni..hahahaha tu la cabaran jd guru tau..

aku rindu la kt korang :( xpe org nak kecek pantai timur dah.. klu free tu update la..leh km tau pkembangan ko...

suzila said...

selamat pagi cik ura!!!!

munmon said...

Nasib baik ko jadi Gru Pengiring. Kalau ko jadi penyanyi koir apa macam??? Selamat!

::azura:: said...

penyanyi kior ok gak...glamour skit...wakakakaa

Nandre The Legend said...

Penyanyi koir la azura husin..

amacham azura? sehat?
aku tengok gumbira ja tu.
elok la tak bule chatting... buat kerja tu...

azura nie memang terer la jadi pendidik...

mrs hafiz said...

hehe.. cian dia..
takpe.. kita slalu msg2 ok..
enjoy dulu kerja tu..
kumpul duit ok?

nifalnin... said...

heheheh... comey ar cikgu tu... bleh ngorat... heheheh... kenit nyer awak zura.. dah standard bdk skolah... lalalalal......

fieza said...

cikgu ke anak murid tu.. sama je saiz.. heh. anyway.. congratulation.. dah berjaya jadik cikgi.. moga terus berbakti untuk anak bangsa..
k.fiza..