Wednesday, July 16, 2008

sambutan ari guru...26 jun 08

hehehehe...first time dowhhh...first time...hahahaha...cm x caya aku sambut ari guru + nyanyi lagu ari guru....perghhhhh...cm mimpi...dolu2 time skolah2 aku ske sgt nyanyi lagu tuh, but now i deserve to sing that song....

Kami guru Malaysia
Berikrar dan berjanji
Mendidik dan memimpin
Putera puteri negara kita
Pada Seri Paduka
Kami tumpahkan setia
Rukun Negara kita
Panduan hidup kami semua

Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu, membina
Negara yang tercinta

Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetapkan kami tunaikan
...

time ari guru tu aku main 3 game n of course ketiga-tiga game tuh aku merembat hadiah....yehaaaa....sonokkkkkkkk....antara game yg aku main:

  • apple bites (makan buah yg diikat kat tali tanpa guna tangan) - 1st prize
  • king of the chair (berebut kerusi) - 2nd prize
  • lights of love (bentuk lilin jd love) - 1st prize (group)
huh....hebat x aku....sume adiah aku rembat...kalo bab main2 ni aku mmg ske...lepas abeh main amik adiah...dah 2 bley makan free plak tuh...dah kenyang2 aku balik umah aku kat dungun, maklumler cikgu ni jenis home sick skit...tiap2 mgu balik....wakakakakaka

5 comments:

mrs hafiz said...

:)

chegu, homesick ye.. takpe.. jgn lovesick.. susah nak keje karang.. ;p

enjoy there!

mish u!

SSulieana said...

hahaha...time mkn buah epal tu mesti diorang kasi ikat rendah2...tu yg k.ura menang tu...pastu buah epal tu mesti yg paling kecik saiz dia...hahahaha

Nandre The Legend said...

hahahahahaha..

azura mesti makan tak abeh tu, sebab gigi dia tak sampai.. hhehe

Nandre The Legend said...

azura, aku tak buleh nak tgk la blog 'adik' tu... tolong tolong

thafiexq said...

best kan jadi pendidik.. saya ambk KPLI next year! yey!
salam kenal