Saturday, September 6, 2008

kursus pemantapan staf

hehehehe.....allow kengkawan, dah lamer sgt rase nyer aku x tulis blog nih...bz siot... hahahahahahaha...cm2 kursus aku kn p,nak bt cm ner....wokeh ni aku nak cter pasal kursus pemantapan staf tuk sumer guru n staf mrsm q-ber...kursus ni dah lamer dah, 17-19 julai aritu kat anggulia beach house resort,marang ganu...

bley tahan ar, syok gak xtvt nyer...tp yg plg besh grup ku dpt 1st prize tuk treasure hunt!!! fuyoooo.... aku nyer grup mmg x penah kalah pon (aku yang riak lg takbur).....time kursus ni,pepg lg da kn bangun dah (dlm erti kata lain, seblom semut p jogging,kitorg dah p jogging dulu)....pg2 lg da kena beriadah kat tepi pantai...pergh pasir pantai 2, mau nyer x penatttt!!! tp enjoy la jugak tgk lagak diorg nih....
wit kak rin time treasure hunt!!

lain2 xtvt cm biase ler dgr ceramah yang terrrrrrrrrrrsgt lah membina...smpai aku tersengguk2, terlebih focus katakan...hahahahahaha....ader gak penceramah yg best, tak sumer ceramah aku setuju jeqqqq...huhuhu.....
wit kak tajun time sand castle

2 comments:

mrs hafiz said...

cikgu muda kene la menang.. kasi semangat sket..

nifalnin... said...

heheh.. zura, dah makin cung la skang nih.. nampok cerah pulok...